Хари Кейн очаквано бе изключително развълнуван и доволен, след като стана реализатор в №1 в историята на Тотнъм и стигна 200 попадения във Висшата лига. 

Нападателят донесе ценния успех с 1:0 над Манчестър Сити, с който отборът му увеличи шансовете си за място в Топ 4. Така той изпревари Джими Грийвс с попадение 267 за Шпорите и се присъедини към Алан Шиърър и Уейн Руни, които досега бяха единствените с 200 гола във Висшата лига. 

„Това е магически момент! Толкова много исках да направя това с победен гол. След като вкарахме, вече бе въпрос на това да запазим суха мрежа“ заяви Кейн след двубоя. 

„Да го направя пред нашите фенове бе още по-хубаво, наистина специално. Много неща се изговориха за това, така че просто исках всичко да приключи. Наистина е прекрасно да го направя в мач срещу един от най-големите тимове в света и да го спечелим“ добави той. 

„Дори и когато започнах да играя редовно, никога не съм си представял, че ще стигна 200 гола във Висшата лига. Сега да постигна това е много вълнуващо, а и след като ми остават още няколко години, вероятно ще вкарам и още“ каза още Кейн.