Голмайсторът на Фулъм Александър Митрович е заплашен от тежко наказание, след  като вчера блъсна съдията при загубата на лондончани от Манчестър Юнайтед за ФА Къп. 

Фулъм поведе на „Олд Трафорд“ именно с гол на сърбина, но в средата на второто полувревме при една атака на домакините Уилиан изби с ръка топката, която влизаше във вратата и след преглеждане от ВАР реферът отсъди дузпа и изгони бразилеца. 

От Фулъм бурно протестираха, като червен картон получи и мениджъра Марко Силва, а впоследствие Митрович тотално „полудя“, като блъсно съдията Крис Кавана, който веднага му вдигна червен картон, а нападателят едва бе усмирен от съотборниците си. 

С 9 души Фулъм допусна обрат до 1:3, а сега Митрович очаква да разбере наказанието си. Заради грубото си поведение той по правило получава санкция от 3 мача, но е много вероятно тя да бъде удължена заради това, че  футболистът атакува физически рефера. 

„Говорих с него и в такъв момент определено трябва да контролира по-добре емоциите си. Да, има бутане на съдията, но не мисля, че е чак толкова сериозно и се надявам, че отговорните лица ще вземат справедливо решение. Ядосахме се, защото през сезона нямаме късмет с рефера Кавана, а и сега имаше ситуации в наказателното поле на съперника, на които бе погледнато различно. Трудно е да разберем някои от неговите решения, тъй като имахме основания да получим дузпа на два пъти, а той изобщо не прегледа положенията. Не мисля, че трябваше аз да бъда изгонен и ми е интересно да видя какво ще напише, че съм му казал“ каза Силва.