Рой Ходжсън се завърна с победа начело на Кристъл Палас, като Орлите надвиха Лестър с 2:1 след гол с последното докосване в двубоя. 

Лисиците откриха чрез Рикардо Перейра в 56-ата минута, който вкара с отличен удар в далечния ъгъл, но малко след това Еберечи Езе стреля от свободен удар, топката се отби от гредата, а след това и от тялото на вратаря Иверсен, за да влезе в мрежата. 

Лондончани доминираха, но мачът вървеше към равенство, когато в 94-ата минута резервата Жан-Филип Матета бе изведен отлично и реализира победния гол, с който тимът спря серията си от 12 поредни мача без победа и вече има 30 точки, докато Лестър се смъкна в зоната на изпадащите с 25. Борнемут постигна важен успех с 2:1 над Фулъм и вече има 27 точки, а Нотингам и Уулвърхемптън завършиха 1:1, като съответно събират 27 и 28. 

Двубоят между приятните изненади Брайтън и Брентфорд обаче донесе голово шоу и завърши 3:3, като Чайките на 3 пъти изравняваха. Първите 4 гола паднаха в първите 28 минути. 

Понтус Янсон вкара с глава за лондончани в 10-ата минута, но Каору Митома изравни в 21-ата с прехвърлящ удар и асистенция на вратаря Джейсън Стийл. Почти веднага след това Айвън Тони отново даде аванс на гостите, но Дани Уелбек направи 2:2 пак след опит с глава. 

Малко след почивката Итън Пинок за трети път изведе Брентфорд напред, но малко преди края Алексис Макалистър изравни от дузпа за игра с ръка. Домакините отправиха невероятните 33 изстрела към вратата на съперника, от които 15 точни, но така и не успяха да спечелят. С точката двата тима имат по 43 точки, докато Ливърпул се смъкна до 8-ото място с 42.