Нападателят на Фулъм Александър Митрович бе наказан за 8 мача заради бутането на съдията Крис Кавана при загубата на лондончани от Ман Юнайтед за ФА Къп в средата на март. 

Сърбинът вече изтърпя 1 мач от санкцията през уикенда, но сега ще почива още повече от месец и ще се върне едва за последните срещи в средата на май, пропускайки всички двубой до 8 май. 

Първоначално той получи стандартно наказание от 3 мача заради червения си картон, но след това случаят бе преразгледан и определен като по-сериозен, заради грубото поведение на играча срещу съдия. Затова той получи още 3 срещи, а нови 2 бяха добавени заради бурното му и заплашително поведение, както и заради използването на обиди. В добавка Митрович ще трябва да плати и 75 000 паунда глоба. 

Треньорът на Фулъм Марко Силва, който също бе изгонен и това до някаква степен също вбеси още повече сърбина, бе наказан за 2 срещи и глоба от 40 000 паунда заради груб език и поставяне под съмнение честността на съдията. Клубът пък отнася 40 000 заради това, че не е успял да контролира играчите си. 

Нещата обаче могат и да не приключат тук, тъй като наказанията са наложени от независима комисия. От ФА обаче ги смятат за недостатъчни и планират да обжалват в търсенето на по-сериозни санкции за Митрович и Силва.