Вратарят на Ковънтри Бен Уилсън отбеляза ключов изравнителен гол за отбора, за да се превърне в герой при 1:1 срещу конкурента за плейофите Блекбърн. 

Гостите играха слабо и бяха на път да загубят, когато дълбоко в добавеното време стражът им се включи в нападение при корнер. Центрирането бе на близката греда, където Уилсън се оказа най-съобразителен и бутна топката в мрежата, носейки изключително важна точка. 

Ковънтри е 8-и с 63 точки, докато Блекбърн е 6-и с 64, като Роувърс имат мач по-малко, но битката така или иначе е много сериозна, тъй като Уест Бромич също е с 63, Съндърланд, Норич и Престън имат по 62, а 5-ият Милуол е с 65, така че 7 отбора спорят за 2 места. 

Мидълзбро и Лутън са твърдо в топ 4 с 74 и 75, като нападателят на Боро Чуба Акпом стана първият, вкарвал в 9 поредни мача, разписвайки се при 3:1 срещу Хъл Сити. 

В дъното също е оспорвано, като Рединг направи само 1:1 с Лутън, а гол вкрая на Анди Каръл бе отменен за умишлена игра с ръка и той получи втори жърт картон. Роялс са под чертата с 43 точки, но КПР и Хъдърсфийлд с по 44, Кардиф с 45 и Родъръм с 46 също са сериозно застрашени.