Капитанът на Тотнъм Юго Лорис се извини на феновете на отбора след катастрофалното и позорно 1:6 при гостуването на Нюкасъл. 

Шпорите получиха 5 гола в първите 21 минути и изиграха ужасен двубой, който загубиха с 1:6 и регистрираха едно от най-срамните представяния в цялата си история. 

„Това е страшно разочароващо и ние трябва да се извиним на феновете си. Не показахме доброто си лице и не успяхме да бъдем на нивото на Нюкасъл” заяви французинът, който бе заменен на почивката с лека травма. 

„Закъснявахме във всяко отношение. Пропуснахме напълно първата част от мача и преживяното е наистина болезнено. И тук не става въпрос за тактика, а просто за това, че не се борихме. Нюкасъл игра силно, като бяха много агресивни, но нашето представяне е трудно за обяснение” добави той. 

„Липсваше ни борбеност и гордост. Да получиш 5 гола за 20 минути и нещо необяснимо. Нямаше никаква възможност за реакция. Можем да търсим оправдания, но на първо място ни липсваше дух за борба. Във футбола ако не покажеш агресия и желание става трудно да спечелиш. Не може да се крием зад проблемите в клуба. Професионалисти сме, но този път ни липсваха много неща” каза още Лорис.