Тотнъм уволни и временния си наставник Кристиан Стелини, а причината естествено е катастрофата с 1:6 срещу Нюкасъл в неделя. 

Италианецът бе помощник на Антонио Конте, след което го замести до края на сезона, след раздялата с наставника в края на март. 

Резултатите обаче генерално не се подобриха, като в момента Шпорите са на 6 точки от Топ 4 и шансовете им да стигнат до Шампионската лига изглеждат минимални. 

Бившият играч на отбора Райън Мейсън ще води тима до края на кампанията. Той беше временно начело и през 2021-а след уволнението на Жозе Моуриньо, като тогава бе само на 29 години. 

„Представянето в неделя срещу Нюкасъл бе напълно неприемливо и крайно разочароващо. Може да потърсим много причини за случилото се и да поемем колективна отговорност, но реално отговорността нося аз. Кристиан ще напусне поста заедно с екипа си. Той пое тима в труден сезон и работи професионално и ние му желаем всичко добро. До края на сезона отборът ще бъде воден от Райън Мейсън. Срещнах се с играчите и те са амбицирани да завършат кампанията по максимално добър начин, за да си върнем вашата невероятна подкрепа“ заяви президентът Даниел Леви в официалното съобщение.