Водещите отбори във Висшата лига трябва да помислят сериозно за привличането на голмайстора на Брентфорд Айвън Тони, което ще направи атаката им изключително силна. 

Това обяви бившият нападател от Висшата лига Тони Каскарино, който е останал  възхитен от лидера на Пчеличките през уикенда. 

Тогава Ливърпул надви лондончани с 1:0, но Айвън Тони игра много силно като бе в основата на отменен гол на отбора си. Нападателят има 20 попадения в първенството през сезона и никога не е крил, че е фен на Ливърпул. 

„Не мога да повярвам колко много се е подобрил Тони в техническо отношение през последните 18 месеца. На „Анфийлд“ той бе един от най-добрите. Добавил е някои леки докосвания към играта си, което се видя при хитрия му пас за Брайън Мбемо при отменения гол на Брентфорд. Има финес, който ми напомня на Денис Бергкамп. Ливърпул, Челси, Арсенал и Ман Юнайтед определено трябва да помислят за него“ заяви Каскарино пред „Таймс“. 

Противоречията около 27-годишния нападател обаче му носят проблеми. Както е известно той бе обвинен в нарушаване 232 пъти на правилата за залагане между 2017 и 2021 и се очаква да бъде наказан за 6 месеца, което прави трансферът му доста рисков и желаещите е логично да изчакат докато разберат санкцията и тогава да решат как да действат.