Тотнъм ще направи сериозен опит да уреди боса на Фейенорд Арне Слот като новия мениджър на клуба. 

Шпорите се надяват, че ще успеят да се споразумеят относно неустойката, която трябва да платят, за да привлекат специалиста. 

Нидерландецът е приоритет №1 за лондончани, като в договора му има клауза за освобождаване от 5 милиона паунда, която обаче влиза в сила през лятото на 2024-а. 

Според „Дейли Мейл“ агентът на Слот Рафаела Пимента ще опита да се споразумее за неустойка от минимум 10 милиона лири. Тя ще се срещне в сряда с един от ключовите фигури при Фейенорд Денис те Клозе в Ротердам. 

Шампионите на Ниската земя не искат да са разделят с наставника, който ги върна на върха, но пък изкушението за Слот е голямо и се очаква той да вземе със себе си помощника си Марино Пушич. Счита се, че има и първия играч набелязан за трансфер и това е халфът на Фейенорд Оркун Кьокчу, който е искан и от Ливърпул и е оценяван на 40 милиона паунда. 

Самият треньор е много харесван от президента на Тотнъм Даниел Леви, тъй като изповядва тотален футбол и иска отбора му да атакува и да бъде водещия тим в мачовете.