Босът на Фейенорд Арне Слот отряза Тотнъм и обяви, че иска да продължи да работи в Нидерландия, където преди дни стана шампион. 

Специалистът се превърна в цел №1 за Шпорите, които водиха разговори за привличането му, като вчера представители на клуба, заедно с агента на наставника – Рафаела Пимента е срещнаха с ръководството на Фейенорд. 

В крайна сметка обаче впоследствие самият Слот обяви, че иска да остане в Нидерландия и през следващия сезон. Счита се, че той ще получи нов договор от Фейенорд със заплата от около 3 милиона евро. 

„Чувам много слухове за това, че други клубове се интересуват от мен и въпреки че съм благодарен, желанието ми е да остана във Фейенорд и да продължа да работя върху това, което постигнахме през последния сезон. Вчера проведох разговори за удължаване на договора ми и нямам търпение да дойде следващия сезон и да видя какво мога да постигна с Фейенорд“ заяви Слот. 

Според местните медии от клуба са поискали 20 милиона евро компенсация, за да освободят треньора и неговите трима помощници, а сумата се е оказала твърде висока за Тотнъм, който сега ще трябва да погледне в друга посока в стремежа да се сдобие с мениджър.