Манчестър Юнайтед си гарантира място в Шампионската лига след 4:1 над Челси снощи, но мениджърът Ерик тен Хаг иска по-добри играчи, за да може отборът му да бъде претендент за титлата през следващия сезон. 

Бруно Фернандеш бе най-добрият за домакините, които се възползваха и от сериозни грешки на съперника, а освен това Сините направиха и твърде много пропуски. 

„На правилния път сме, но все още не сме там, където искаме да бъдем. Все пак стъпката да сме в Шампионската лига е сериозна. Имаме добра база, върху която да градим, но трябва да изискваме подобрение и за целта е необходимо да подобрим този отбор. Целта е да се борим за титлата, но трябва да сме реалисти. Засега изоставаме и се нуждаем от по-добри играчи, за да погледнем към върха“ заяви Тен Хаг, който все пак бе доволен от постижението. 

„Този клуб принадлежи към Шампионската лига, но подобно постижение изобщо не е лесно, тъй като Висшата лига е много трудно първенство. Много отбори имат амбиции за тези места, вероятно 7 или 8, така че когато го направиш значи си се справил добре“ добави нидерландецът. 

„Показахме желание да спечелим, а и в крайна сметка Челси разполага с отлични играчи и те бяха много опасни при своите контраатаки.  Трябваше обаче да вкараме повече. Сега е необходимо да запазим фокуса си за неделя, тъй като искаме да задържим третото място“ изтъкна още босът на Ман Юнайтед.