Както се очакваше Тотнъм официално назначи  Ангелос Постекоглу за новия главен треньор на отбора. 

Договорът на специалиста, наричан Андж, е по-дълъг от предварително очакваното и е за цели 4 години. Той става първият австралиец, който ще води тим във Висшата лига, като ще започне работа официално на 1 юли. 

Постекоглу изкара предишните два сезона в Селтик, където спечели общо 5 трофея. Шпорите плащат на шотландския клуб 5 милиона паунда неустойка за привличането му. 

„Андж ще ни донесе позитивен манталитет и атакуващ стил на игра. Той притежава силни качества в умението да развива млади играчи и разбира отлично колко е важна връзката на нашия клуб с академията му. Развълнувани сме, че Анге идва при нас, докато се готвим за новия сезон“ заяви президентът Даниел Леви. 

Тотнъм обмисляше доста варианти за нов треньор след раздялата с Антонио Конте, които включваха Маурисио Почетино, Юлиан Нагелсман, Роберто де Дзерби, Марко Силва и Арне Слот, но в крайна сметка се обърнаха към бившия селекционер на Австралия Постекоглу. 

„Получих нова възможност за работа, която исках да използвам“ заяви наставникът, чийто приоритет ще бъде изясняване на ситуацията с Хари Кейн, който има още година от договора си, но е спряган за трансфер в Реал Мадрид.