Тотнъм проявява интерес към капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, което може би е отлична новина за Червените дяволи. 

Говори се сериозно, че Ерик тен Хаг иска да се раздели с колебливия защитник и потенциален трансфер в Северен Лондон би изглеждал доста добър вариант. 

Шпорите вече имат треньор, след като назначиха Андж Постекоглу и според „Дейли Мейл” са проучвали възможността за привличането на Магуайър по-късно през лятото. 

Наскоро се появиха информации, че Юнайтед дори е готов да плати 10 милиона паунда на играча, за да се раздели с него, но сега може да получи прилична сума от продажбата му, макар че тя ще е доста по-ниска от дадените 80 милиона преди няколко години. 

Тотнъм иска да подсили центъра на защитата си, което би означавало шанс за играча да възроди кариерата си. Шпорите се интересуват още и от Джеймс Мадисън от Лестър, като интересен факт е, че футболистът на Лисиците и Постекоглу са представлявани от една и съща мениджърска агенция. Вратарят на Брентфорд Давид Рая пък е набелязан на мястото на напускащия Юго Лорис.