Героят за Уест Хям Джаръд Боуен разкри, че е бил на път да се разплаче, след като вкара в 90-ата минута и донесе трофея от Лигата на Конференциите на отбора си. 

„Мечтаех да реализирам, но да вкарам победния гол в последната минута … това просто ще остане в историята. Когато вкарах пред нашите фенове просто щях да се разплача. Невероятно съм щастлив! Просто съм на Седмото небе!“ заяви нападателят. 

„Всичко това е сбъдната мечта. Нямахме най-добрия сезон, включително и аз и сега да го завършим по този начин пред тези наши привърженици и да им донесем тази радост, е просто невероятно“ добави той. 

„Когато получих паса от Пакета мислех за позицията си, защото в тези ситуации може би ще вкараш веднъж от 10 опита. Когато получиш шанса, просто трябва да го използваш. Имах  достатъчно време, бях уверен, стрелях и видях топката да влиза, след което просто не знаех какво да направя. Емоциите бяха изумителни. Това бе най-големият мач в кариерата ми. Мислех, че ще влезем в продължения, но ето че имахме още един шанс“ каза още Боуен, който завърши с 13 гола през този сезон, след като имаше 18 през миналия.