Тотнъм и Манчестър Юнайтед не са готови да платят 40 милиона паунда за вратаря на Брентфорд Давид Рая, въпреки че проявяват интерес към него. 

Пчеличките обявиха, че ще се разделят с испанеца само срещу подобна сума, която обаче се вижда твърде висока на Шпорите и Червените дяволи, въпреки силния сезон на играча. 

„Скай Спортс” съобщава, че двата клуба не оценяват Рая толкова високо, макар че това може и да е ход, с който да накарат лондончани да свалят цената, след като до края на договора на футболиста има само една година и цената му ще падне, ако остане в отбора. 

В същото време обаче, Брентфорд показва, че може да държи на цената, която иска. Преди 3 години Тотнъм искаше да привлече нападателя Оли Уоткинс, но и да не даде исканите 33 милиона паунда за него. Астън Вила се съгласи да извади тези пари и футболистът пое към Бирмингам. 

Освен това се говори, че Пчеличките са готови да изкарат предстоящия сезон с трима вратари, след като вече купиха Марк Флекен от Фрайбург и да оставят Рая да си тръгне като свободен агент след година. 

„Трудно ще го задържим предвид договора му. Вероятно струва в момента най-малко 40 милиона паунда. Ако имаше още 3 сезона щеше да струва 70 милиона” заяви мениджърът Томас Франк наскоро.