Новият треньор на Тотнъм Андж Постекоглу обеща вълнуващ футбол на феновете на Шпорите, към които отправи специално обръщение. 

В началото на седмицата австралиецът официално бе обявен за новия бос на лондончани, като ще започне официално работа на 1 юли. Той е известен с атакуващия си футбол, който ще опита да предаде и на новия си тим. 

„Страхотно е, че ще бъда треньор на този велик футболен клуб и нямам търпение да започна. Това отлична възможност да погледнем в друга посока. Целта е да играем футбол, който олицетворява ценностите и традициите на Тотнъм. Надявам се, че ще изградим отбор, от който ще се гордеете, и който ще ви вълнува“ заяви Постекоглу. 

Шпорите завършиха едва 8-и през последния сезон във Висшата лига, а сега са изправени и пред сериозната угроза да трябва да се разделят и с талисмана си Хари Кейн, който има само още годиа от договора си. 

„Мога да ви уверя, че още от началото на подготовката няма да оставим нито един непреобърнат камък от мен, екипа и играчите, за да гарантираме, че в началото на сезона вие, както и аз, ще бъдем изключително развълнувани от това, което ни очаква. Очаквам ви на стадиона и нямам търпение за пътешествието, което ни предстои“ добави той.