Хари Кейн ще проведе разговори днес с новия треньор на Тотнъм Андж Постекоглу, но ще остави всичките варианти пред себе си отворени, пише „Дейли Мейл“. 

Нападателят за първи път ще се срещне с австралийския наставник, който все пак се надява, че ще убеди голмайстора, че най-доброто място за него е Северен Лондон. 

Според информациите от Байерн Мюнхен ще се откажат от Кейн, след като 2 оферти на баварците вече бяха отхвърлени. Шпорите искат минимум 100 милиона паунда за играча, въпреки че до края на договора му има само година. 

Тотнъм е готов да удвои заплатата на Кейн, ако той се съгласи да преподпише и да го направи вторият най-добре платен във Висшата лига, но това е малко вероятно да се случи. Самият Постекоглу каза вчера, че не е получавал никакви гаранции, че Хари ще остане в отбора. 

„Не съм получил, а и не очаквам да получа гаранции за бъдещето на Кейн, защото при тези неща няма нищо сигурно. Концентриран съм върху началото на тренировките и очаквам да започна да работя с Хари. Няма смисъл да се притеснявам какво би станало ако остане или ако си тръгне. Важното е да изградим отбор, който да играе по определен начин, без значение от индивидуалностите. Ние ще говорим  за това как да направим отбора успешен и какво иска той. Ще му покажа своята визия и ще искам да получа неговата“ заяви Постекоглу.