Футболните фенове, обичащи да правят спортни залози, вече тръпнат в очакване, защото остават броени дни до старта на сезон 2023/24 на английската Висша лига - най-атрактивното първенство на Стария континент.

Тук е моментът да се напомни, че на winbet.bg всеки футболен привърженик може да открие завишени и супер завишени коефициенти за избрани срещи, включително и от тези на Острова. Българският игрален сайт предлага на клиентите си и чисто нова спортна функционалност, за която ще стане дума малко по-нататък в статията.

Нов сезон във Висшата лига и гарантирани емоции за феновете

Има ли кой да спре требъл-шампионите Манчестър Сити към защита на титлата? Това е въпросът, който в най-голяма степен търси своя отговор преди началото на сезона и н амойто са посветени дългосрочните предложения на WINBET преди началото на първенството.

“Гражданите” бяха напуснати от звезди като Илкай Гюндоган и Рияд Марез, но за сметка на това на “Етихад” пристигнаха хърватските национали Матео Ковачич и Йошко Гвардиол, като последният се превърна в най-скъпият защитник в историята на футбола.

Арсенал завърши на второ място през миналия сезон, като сега момчетата на Микел Артета ще погледнат отново към титлата. “Топчиите” дадоха силна заявка за първото място, плащайки 105 милиона паунда на Уест Хем за английския национал Деклан Райс. Привлечени бяха още нападателят на Челси Кай Хаверц и талантливият защитник на Аякс Юриен Тимбер.

Манчестър Юнайтед също даде силни заявки на трансферния пазар. “Червените дяволи” платиха огромна сума за 20-годишния датски нападател Расмус Хойлунд, докато договори подписаха още Мейсън Маунт от Челси и вратарят Андре Онана. Последният ще има задачата да замести Давид де Хеа, който напусна клуба.

След изключително разочароващ сезон, Челси стартира нова ера със завърналия се на Острова Маурисио Почетино. Ръководството реши да подкрепи аржентинския мениджър, осигурявайки му нови попълнения като Кристофър Нкунку, Аксел Дисаси, Никълъс Джаксън, Лесли Угочукву и Роберт Санчес. Голям брой футболисти си и тръгнаха, поради което обновлението в Челси е наистина сериозно. 

Не на последно място, Ливърпул също ще направи опит отново да се намеси в битката за титлата. “Червените” обаче привлякоха само двама нови футболисти на този етап. Това са световният шампион с Аржентина Алексис МакАлистър и звездата на РБ Лайпциг Доминик Собослай. И двамата са полузащитници, което ясно говори за намеренията на мениджъра Юрген Клоп в този аспект.

“Бет Ментор” - новата спортна функционалност на WINBET

Точно навреме за новия сезон в големите футболни първенства, WINBET представи новата си спортна функционалност “Бет Ментор”. Чрез нея, всеки клиент на оператора може да намери най-добрия залог за себе си, задавайки определени критерии. И по-конкретно - желана сума за залог и желан диапазон на евентуалната печалба. Когато това се случи, “Бет Ментор” ще покаже на потребителя възможни селекции според неговите критерии.

Други полезни спортни функционалности в сайта на WINBET

Освен “Бет Ментор”, WINBET предлага и други изключително полезни спортни функционалности на своите клиенти.

“Бонус колонка” може да донесе допълнителен процент печалба към всяка права колонка, докато “Ранно изплащане” автоматично затваря залог, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с определена разлика. Внимание заслужава и функцията “Персонален Power Boost”, благодарение на която клиентите на winbet.bg могат да се възползват от увеличени коефициенти за избрани срещи.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.