Уест Хям привлече бившия защитник на Арсенал Константинос Мавропанос, връщайки го във Висшата лига. 

Чуковете плащат за бранителя 17 милиона паунда на Щутгарт, като сумата може да се увеличи с още 2 милиона в зависимост от представянето на играча. 

Гръцкият футболист бе част от Артилеристите между 2018 и 2022, но записа малко мачове за тях и още през януари 2020-а бе преотстъпен на Нюрнберг, а след това и на Щутгарт, който го купи само за 3,5 милиона евро, така че германците правят доста добра печалба от него. 

„Много съм щастлив и развълнуван, че съм тук и се връщам във Висшата лига. Сега е вълнуващо време да бъдеш част от този отбор, който спечели Лигата на Конференциите през миналия сезон и очаквам с нетърпение следващата стъпка в кариерата си“ заяви Мавропанос. 

Лондончани продължават са селекцията си, но бяха отрязани за втори път от Аякс за Мохамед Кудус. Ганаецът иска да играе за тях, но нидерландците не искат да продават и той бе титуляр в първите два мача от сезона в Ередивизи. 

Добрите новини за Уест Хям са свързани с Лукас Пакета, чието потенциално преминаване в Манчестър Сити окончателно отпада, заради разследването срещу играча за нерегламентирани залози.