Защитникът на Шотландия Анди Робъртсън обяви, че той е виновен за загубата от Англия с 1:3 и че се е извинил на съотборниците си. 

Футболистът на Ливърпул не успя да изчисти една топка при 1:0 за англичаните и Джуд Белингам вкара втори гол за гостите на „Хемпдън Парк“. 

Автогол на Хари Магуайър върна интригата в средата на второто полувреме, но с трето попадение Англия стигна до успеха в мача, който бе по повод 150 години от  първия двубой между двете страни. 

„Вторият гол е абсолютно заради мен. Това е нещо, което не трябва да се допуска. След като се е случило обаче, трябва да го приемеш твърдо и след почивката ние го направихме, като се върнахме в сблъсъка. Имахме някои добри ситуации, но в края дадохме шанс на Хари Кейн и той подпечата победата“ заяви Робъртсън. 

„Разочарован съм, че подведох отбора, но точно това се случи. В ситуацията не очаквах просто топката да се окаже при мен, а и Белингам няма как да прости подобна неточност. Изниних се на момчетата и на мениджъра. През второто полувреме опитах да бъда позитивен и активен и се получи, но със сигурност тази нощ ще съм бесен на себе си“ добави бранителят.