В Тотнъм са притеснени за двама титуляри преди мача с Фулъм в понеделник, с който Шпорите подновяват сезона във Висшата лига. 

Шпорите се спрарят фантастично до момента и са лидери в класирането, което никой не очакваше след раздялата с Хари Кейн. 

Сега обаче участието на Кристиан Ромеро и лидера Хюн Мин Сон в мача изглежда под въпрос заради проблеми от мачовете на националните им отбори. 

Защитникът е с проблем в глезена, като напусна малко след почивката на двубоя на Аржентина с Перу. Той пострада още в началото, като му предстоят тестове, а евентуалната му липса със  сигурност ще е сериозен проблем за тима. 

Много по-лошо обаче ще е, ако звездата Хюн Мин Сон отсъства. Кореецът записа 90 минути срещу Виетнам, но към края на двубоя се оплака от дискомфорт в слабините, след като още преди сблъсъка не бе напълно здрав. 

„Не успях много да тренирам, но твърдо исках да играя и се радвам, че треньорът прие това. Не мисля, че контузията се усложни“ заяви Сон, който е ключовата фигура в атаката на отбора.