От Манчестър Юнайтед твърдо стоят зад мениджъра Ерик тен Хаг, въпреки трагичното представяне напоследък. 

Поредните загуби с с по 0:3 от Ман Сити и Нюкасъл и най-вече много слабата игра и усещането за разрив между него и играчите, породиха очаквано слухове за бъдещето на наставника. 

Вестник „Таймс” написа, че от клуба се оглеждат за алтернативи, като са се спрели на Зинедин Зидан и Рубен Аморим от Спортинг като потенциални наследници. 

От Юнайтед обаче, определиха информацията като „категорично невярна”, като на този етап от отбора запазват подкрепата си към наставника, независимо че резултатите са трагични. 

Говори се, че Тен Хаг ще трябва да получи 15 милиона паунда неустойка, ако бъде уволнен, но парите със сигурност не са проблема в случая. Много по-трудно е да се намери негов добър наследник, след като се счита, че Зидан не гори от желание да работи на „Олд Трафорд”. 

Освен това не трябва да се забравя, че усложненията относно продажбата на Юнайтед също е нещо, което работи в полза на Тен Хаг и той би трябвало да остане на поста, освен ако разбира се не запише още няколко загуби с по 0:3 в следващите мачове.