Босът на Тотнъм Ангелос Постекоглу похвали отбора си, въпреки загубата с 1:2 от Астън Вила, която бе трета поред за лондончани. 

Шпорите доминираха сериозно през първото полувреме, но вкараха само един гол и след това допуснаха обрат, регистрирайки ново поражение. 

Контузията на Джеймс Мадисън определено се отразява, но според наставника отборът му е играл наистина отлично, след като 4 гола му бяха отменени и отправи 18 изстрела към вратата на съперника. 

„Резултатът е разочароващ, но не мога да не бъда щастлив от начина, по който играхме, защото бяхме невероятни. Наистина се гордея с момчетата. Имахме фантастични моменти и в друг ден вероятно щяхме да спечелим убедително“ заяви той. 

„Не мога да имам претенции към усилията, които играчите положиха, защото те се раздадоха в мача. Играхме добре, а това е най-важното, което може да иска един мениджър. Понякога развръзката не е в твоя полза, но за треньорът е важна отдадеността и старанието, а ние определено бяхме отдадени“ добави той. 

„За някои играчи това бе първи мач като титуляри. Играхме с четирима крайни защитници и 4 крила. Можем да намерим много оправдания, но ние доминирахме срещу силния тим на Вила. Не получихме награда за усилията си, но по отношение на прогреса вървим напред“ каза още той.