Вратарят на Нюкасъл Ник Поуп може да бъде опериран, разкри мениджърът Еди Хау след победата над Манчестър Юнайтед с 1:0. 

Стражът напусна в последните минути, а направените тестове са показали, че проблемът в рамото е по-сериозен от очакваното. 

„Не знам какво очаква Ник. Засега не е ясно дали ще бъде опериран или не, но нещата са зле. Изглежда, че пак става въпрос за разместване на рамото. Преди време той бе опериран заради подобно нещо и се оправи. Все пак ще има още тестове и стискаме палци да се върне бързо“ заяви Хау, който естествено похвали тима си за триумфа. 

„Какъв отговор от момчетата след онзи гол в Париж. Щеше да е лесно да изпаднем в самодъжаление, но не го направихме и бяхме страхотни“ добави наставникът, като похвали персонално и голмайстора Антъни Гордън. 

„Още от първия ден при нас се видя неговата страст, характер и желание да бъде успешен. Работи много върху играта си и всеки ден иска да дава повече. Радвам се, че сега бележи голове и получава признанието, което заслужава“ каза още Хау. 

В последните седмици Нюкасъл има страшно много проблеми с контузени играчи, като вчера пак мениджърът не направи нито една смяна и потенциално дълго отсъствие на Поуп ще бъде голям проблем.