Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу този път не се сдържа и критикува отбора си за липсата на прецизност в атака, след загубата с 1:2 от Уест Хям  снощи. 

Шпорите отново играха силно, но пак пропуснаха редица ситуации особено до почивката и записаха 5-и пореден мач без победа в първенството, като загубиха 4 от тези срещи. 

„Това бе още един мач, в който доминирахме, но не успяхме да превърнем предимството си в резултат, оставяйки възможност на противника да се съвземе. Справихме се зле и в  двете наказателни полета, като головете, които получихме, бяха просто ужасни“ ядосваше се Постекоглу. 

„Все още имаме да изминем дълъг път като отбор и в такива мачове това се вижда най-много. Когато имаш предимство, като нашето, трябва да водиш с 3:0 и всичко да е ясно. В крайна сметка не става въпрос просто да играем добър футбол, а трябва и да печелим. Моята цел е именно това – да побеждавам. На почивката да водим с 1:0 не бе добре. Трябваше да водим с 3 или 4 гола“ добави той. 

„Когато не се възползваш от ситуациите си, става точно това, което се случи и не получаваш това, което заслужаваш. В момента виждам, че не сме достатъчно уверени в играта си в атака и сякаш очакваме топката сама да влезе в мрежата. Няма обаче какво да се самосъжаляваме, а трябва да излезем в неделя, да играем добре и този път да вкараме головете, които трябва“ каза още той.