С два автогола Лутън постигна втора поредна победа във Висшата лига, след като надви с 3:2 Шефилд Юнайтед като гост в ключов сблъсък на дъното на Боксинг дей. 

Остриетата бяха по-добри през повечето време и преобърнаха нещата от 0:1 до 2:1 в средата на второто полувреме, когато последваха кошмарните няколко минути за тях. 

В 77-ата Джак Робинсън опита да изчисти, но вместо това отклони топката в собствената си врата, а само 4 минути след това ново подаване се отклони от Анис Слиман и топката отново спря в мрежата на домакините. 

Преди това Алфи Даути (17) бе дал предимство на Лутън, но с попадения на Оли Макбърни (61) и Анел Ахмедходжич (69) домакините преобърнаха нещата. Мачът ще се запомни и с рефера Сам Алисън, който стана първият чернокож съдия от 15 години, който ръководи мач от Висшата лига. 

Шапкарите, които победиха Нюкасъл в предишния си мач, вече имат 15 точки и макар и да остават 18-и са само на 1 от Евертън. Шефилд Юнайтед остана последен с 9, но все пак завръщането на Крис Уайлдър определено донесе позитивна промяна.