Нападателят на Брентфорд Айвън Тони обяви, че иска да се отблагодари на клуба за подкрепата и така намекна, че ще остане при Пчеличките поне до края на сезона. 

Футболистът, чието наказание от 8 месеца за нарушаване на правилата за залагане, изтича след дни, е спряган за трансфер в Арсенал и Челси, но поне засега мисли само как са помогне на лондончани да се отдалечат от опасната зона. 

Брентфорд е само на 4 точки от изпадащите след серия лоши резултати, продиктувани и от контузии и Тони няма търпение да се завърне на терена в мача срещу Нотингам на 20 януари. 

„Още  от началото клубът бе зад мен, феновете също, което много ми помогна. Дори и когато не бях на мачовете, те пееха името ми и получавах непрекъснато послания в социалните мрежи. Брентфорд е семеен клуб, който бе невероятен към мен и аз не бих могъл да направя достатъчно, за да им се отблагодаря, затова чувствам, че имам какво да връщам“ заяви Тони в интервю за „Скай Спортс“ и „Мирър“. 

През миналия сезон той вкара 20 гола във Висшата лига и сега надеждите са, че отново ще бъде на необходимото ниво, а головете ще подобрят позицията на отбора в подреждането. 

„В момента те имат трудности, но съм сигурен, че когато се върна, ще им помогна да излязат от губещата форма, в която се намират. Просто нямам търпение да помогна на съотборниците си. Не мисля, че има напрежение, а просто силно вълнение. Всеки в Брентфорд знае, че ще направя най-доброто по силите си, за да се измъкнем от неприятностите. Мениджърът Томас Франк бе страхотен и направи толкова много неща, че наистина имам много за какво да се отблагодарявам“ каза още той.