Героят за Ливърпул Конър Брадли бе на Седмото небе, след невероятното си представяне при победата над Челси снощи с 4:1, при която се отчете с гол и 2 асистенции. 

Младокът отново оправда доверието на Юрген Клоп, след като Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън не бяха готови да изиграят по 90 минути и обра аплодисментите на феновете при смяната си в средата на втората част. 

„Да вкарам първия си гол за Ливърпул бе определено много горд момент за мен. Това е нещо, за което мечтая от дълго време. Чувствам се просто като в сън! Невероятно е! Много съм щастлив!“ сияеше 20-годишният футболист след мача. 

„При попадението си първоначално не повярвах, че съм вкарал. Просто реших да стрелям и да потърся далечния ъгъл. Получи се определено брилянтно“ добави Брадли, който записа няколко поредни мача. 

„Неприятно бе, че Трент се контузи, но това го има във футбола, така че аз просто исках да използвам шанса си. Мисля, че в последните мачове се справих доста добре и се надявам, че ще продължа по същия начин“ изтъкна още северноирландецът, който бе похвален и от Доминик Собослай, на когото асистира за 3:0 .

„Той се справи отлично. След гол и 2 асистенции трудно можеш да имаш по-добър ден. Много сме радостни, че той е при нас и се надявам, че ще продължи да се развива. Центрирането му за моя гол бе фантастично и аз нямаше какво друго да правя, освен да вкарам, защото просто сложи топката на главата ми“ каза унгарецът.