Полузащитникът на Челси Конър Галахър иска да остане при Сините, въпреки че през последните два трансферни прозореца бе искан силно от Тотнъм. 

Снощи той вкара два гола за обрата срещу Кристъл Палас с 3:1 и въпреки че имаше доста слухове за бъдещето му, продължи да впечатлява с полезните си действия в състава на Маурисио Почетино, който не спести похвалите си за него. 

„Това, което той ми е казал е, че иска да остане в Челси. При това положение всичко зависи от него и от клуба“ коментира наставникът на тима след важната победа. 

„Мисля, че Галахър е играч, който показва страхотна отдаденост към отбора и винаги се стреми да бъде максимално полезен, както в нападение, така и в защита. Безценно е да имаш играч като него. Много съм радостен заради него, както и от победата, защото наистина имахме нужда от тези 3 точки“ добави Почетино. 

Халфът е един от най-стабилните играчи в представянето си в иначе много колебливия сезон на Челси, като много често засенчва и многомилионните покупки Мойсес Кайседо и Енцо Фенандес.