В Манчестър Юнайтед вече са взели решение за бъдещето на мениджъра Ерик тен Хаг, без значение дали той ще успее да класира отбора за Шампионската лига. 

Това твърди анализаторът и бивш играч на Червените дяволи Гари Невил, като според него е много вероятно нидерландецът да бъде освободен след края на сезона. 

През уикенда Юнайтед падна у дома от Фулъм с 1:2, но най-големите притеснения са свързани с лошия стил на игра и привличането на ръководни фигури като Омар Берада и Дан Ашуърт от Ман Сити и Нюкасъл също е показателно. 

„Те със сигурност ще вземат бързо решение за бъдещето на треньора, ако вече не са го и направили. Подозирам, че Сър Джим Ратклиф и Дейв Брейлсфорд вече са наясно дали Ерик тен Хаг ще  води отбора и през следващия сезон. Не вярвам, че ще чакат да дойде май, за да решат и да нямат достатъчно време“ заяви Невил. 

„В последните 10 години клубът има проблеми с взимането на лоши решения по отношение на новите играчи и това, че закъснява много често и не предвижда как ще се развият нещата. Затова вярвам, че сега те са наясно със ситуацията, без значение дали ще играят в Шампионската лига  или не“ добави той.