Лестър се върна към победите в Чемпиъншип и взе важен успех с 3:1 у дома срещу Норич в битката за директна промоция за Висшата лига. Мчаът бе от 4-ия кръг на първенството. 

Само с една победа в последните си 6 мача Лисиците не бяха в добра форма, а и сега изостанаха, след като Габриел Сара вкара след корнер в 20-ата минута за гостите и заучена ситуация, при която той засече на близката греда. 

Лестър обаче показа здрава психика, за да преобърне нещата. В 33-ата минута Киърнън Дюсбъри-Хол изравни след удар с глава отблизо, а след паузата и пълният обрат стана факт. 

Стефи Мавидиди вкара в 61-ата минута с прецизен изстрел в далечния ъгъл, а в добавеното време и влезлият от пейката Джейми Варди оформи крайното 3:1 отблизо. Като цяло домакините доминираха и заслужено спечелиха. 

Така поне временно Лестър се върна на върха в класирането с 85 точки, като по-късно днес Ипсуич и Лийдс ще изиграят своите срещи. Лисиците са и с мач по-малко, което също ги поставя в добра позиция в борбата за директната промоция за елита.