Щяхме да спечелим, ако Райт бе изрязал нокътя на крака си. Така босът на Ковънтри Марк Робинс коментира драматичната загуба от Манчестър Юнайтед в полуфинала за ФА Къп. 

Тимът от Чемпиъншип навакса 3 гола в последните 20 минути, за да вкара двубоя в продължения, в чийто край стигна до ново попадение на Хаджи Райт, но то бе отменено заради изключително тънка засада. 

„След като ВАР отсъжда, че има засада, значи е така. Тя обаче нямаше да съществува, ако Райт бе изрязал нокътя на крака си. Гордея се с всички. Няма как да критикувам някой, който поема отговорност при дузпите. Феновете бяха страхотни. За това наше представяне в турнира ще се говори дълго” заяви мениджърът на Небесносините. 

„През първото полувреме не направихме нищо в нападение. Едва при 0:3 започнахме да играем по-добре. Може би при такъв резултат е по-лесно. Първият ни гол изглеждаше просто като почетен, но след втория повярвахме. Съперникът се притесни и се прибра по-близо до вратата си, което ни помогна да спечелим дузпата за 3:3. След това стана интересно. В продълженията те удариха греда, ние също. И след това засадата, която бе минимална” добави той. 

„Бяхме равностойни на Манчестър Юнайтед и почти ги победихме. Можеше изобщо да не стигнем до дузпи. През последния час сякаш ние бяхме Ман Юнайтед. И от това се радвам най-много” каза още Робинс.