Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е много вероятно да бъде уволнен в дните след финала за ФА Къп срещу Ман Сити тази събота, без значение от развръзката в мача, твърдят на Острова. 

Слуховете за бъдещето на нидерландеца са сериозни след лошия сезон на отбора във Висшата лига, въпреки че контузиите на основни играчи определено повлияха за него. 

Счита се, че вероятността той да бъде освободен е много по-голяма, особено след раздялата на Челси с Маурисио Почетино, който веднага е сред топ 3 кандидатите за поста. 

Новата голяма фигура на „Олд Трафорд” Сър Джим Ратклиф ще избира за позицията освен между Почетино, както и между Киърън Маккена, който вкара Ипсуич във Висшата лига, но няма никакъв опит на това ниво и Роберто де Дзерби, който пък от своя страна се разделя с Брайтън. 

Юнайтед имаше интерес към Почетино още преди той да отиде в Пари Сен Жермен през януари 2021, като сега може би е идеалния момент да го привлече. 

Сезонът на аржентинеца в Челси бе доста турбулентен, но в последните седмици той определено стабилизира тима, записа серия от победи, печелейки последните си 5 мача и финиширайки на 6-о място, осигурявайки европейско участие през следващия сезон.