От Манчестър Юнайтед вече са се срещнали с представители на Киърън Маккена, за да обсъждат възможността младият настивник да поеме отбора, съобщава „Скай Спортс”. 

Специалистът привлече вниманието, след като вкара Ипсуич във Висшата лига и е спряган още за мениджърския пост и в Челси. 

На „Олд Трафорд” все още не са взели окончателно решение дали да уволнят Ерик тен Хаг, но вероятността това да се случи остава сериозна. Маурисио Почетино и Томас Тухел също са сред вариантите за поста. 

Твърди се, че представители на Маккена са се срещнали с изпълнителния директор Омар Берада и техническият директор Джейсън Уилкокс още преди няколко дни, за да се обсъдят възможностите относно привличането на наставника при Червените дяволи. 

От Юнайтед отказаха да коментират информацията, като в момента тимът е съсредоточен върху предстоящия финал за ФА Къп срещу шампиона Ман Сити в събота. Потенциална загуба ще остави отбора без европейски футбол през следващия сезон и почти сигурно ще означава и уволнение за Тен Хаг.