Крилото на ПСЖ Анхел ди Мария обяви, че няма проблеми да отиде в Барселона, тъй като всичко между него и Реал Мадрид е приключило.

Аржентинецът игра на „Бернабеу“ между 2010 и 2014 година, след което изкара неуспешен сезон в Манчестър Юнайтед, а от 2015-а е част от френския доминант и утре вечер ще се изправи срещу Белите в испанската столица. 

„Моят период в Мадрид приключи и не искам да се връщам назад. Само ще кажа, че няма да има проблем да отида в Барселона. Единствено не бих подписал с Нюелс Олд Бойс, тъй като съм голям фен на Росарио Сентрал“ заяви Ди Мария пред списание „So Foot“, като вярва, че Принцовете имат сила да спечелят Шампионската лига. 

„Ние знаем, че имаме всичко необходимо, за да триумфираме в турнира. Ние се стремим да постигнем това, но знаем, че има и други отбори, които могат да го направят, така че мачовете на истината започват сега“ обяви футболистът. 

На въпрос кой е най-добър измежду Роналдо, Меси и Неймар, с които е играл, той очаквано се измъкна, като каза: „И тримата са страхотни играчи и е привилегия, че съм бил заедно с тях. Малко са хората, които могат да се похвалят с подобно нещо и когато остарея ще се връщам към тези времена с доста носталгия“.