Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е обиден на Барселона и затова решил да продължи кариерата си в ПСЖ, гръмна вестник "Спорт".

Както е известно, дълго време се смяташе, че световният шампион ще премине на стадион "Ноу Камп". В края на сезона той излезе с официално изявление, че престоят му в Атлетико приключва и според мнозина причината е в офертата от Барселона.

Куп европейски медии се надпреварваха с потвърдена информация, че Гризман е постигнал договорка с "блаугранас" и че е говорил с тартора на шампионите Лионел Меси, получавайки благословията му.

Оказва се обаче, че именно Бълхата е причината Антоан да получи хладно отношение от шефовете на Барса. Меси не бил доволен от факта, че французинът се отметна и провали трансфера си в Барса миналото лято. Поради тази причина Лео заявил на шефовете, че няма да играе в един отбор с Гризман.

Французинът останал шокиран от обрата и затова се свързал с ръководството на парижани. Вчера Антоан обяви, че вече е наясно къде ще играе от новия сезон и каталунският вестник е сигурен, че това ще бъде ПСЖ. Нещо повече - на срещата на Гризман с президента на "принцовете" Насър Ал-Келаифи дори бил подписан и договор.