Барселона ще даде 40 милиона евро, Филипе Коутиньо и Усман Дембеле, за да си върне Неймар. Това пише в днешния си брой "АС".

По-рано от ПСЖ заявиха, че няма да правят спънки на Неймар при изгодно предложение. Не е тайна, че неговото желание е отново да играе рамо до рамо с Лео Меси. Той напусна "Камп Ноу" през лятото на 2017 г. Тогава френските богаташи платиха рекордните 222 млн. евро. През миналия сезон Неймар вкара 23 гола и направи 13 асистенции в 28 мача за парижани.

Желанието на Неймар е да напусне Париж, защото не се чувства щастлив. Това разкри и президентът на Барса Хосеп Мария Бартомеу, но добави, че ПСЖ няма да го пусне. Нападателят прави всичко възможно за своето завръщане в Барселона. За целта той дори заяви преди дни, че боят над ПСЖ през 2017 година е най-красивият момент в кариерата му.

Тогава Барселона стана първият отбор в историята на КЕШ/Шампионска лига, който продължава напред след загуба с 0:4 в първия мач. Кариоката бе един от големите герои, забивайки два късни гола за успеха с 6:1 над бъдещия си тим.