Сагата със завръщането на Неймар в Барселона далеч не е приключила. Това заяви спорният директор на каталунците Ерик Абидал в интервю за вестник "Спорт".

Миналото лято най-скъпият футболист в историята копнееше отново да играе на "Камп Ноу". Испанският шампион също не криеше, че иска да си върне бразилската звезда, но до сделка така и не се стигна, защото ПСЖ категорично отказа да намали сериозните си финансови изисквания.

"Футболист от нивото на Неймйар, който е запознат с философията на Барселона отвътре, винаги ще бъде в нашето полезрение. Но има финансови затруднения, които не можем да разрешим. Нека видим какво ще се случи в бъдеще. Ако Неймар продължи да се представя на това ниво през целия сезон, определено ще бъде интересен за нас. Няма да кажа, че той ще бъде нашата цел номер едно. Но Неймар все още е в списъка ни, да, това е така", заяви Абидал.

Припомняме, че нападателят напусна Барса през лятото на 2017 г., след като ПСЖ плати откупната му клауза от рекордните 222 милиона евро. В Париж обаче Неймар често е измъчван от контузии и феновете се настроиха срещу него заради сагата преди няколко месеца.