ЛеБрон Джеймс не искаше Кливланд отново да загуби срещу Индиана. Суперзвездата наниза 46 точки и взе 12 борби, а Кавс удържаха победа със 100:97, за да изравнят в серията на 1-1 победи преди двете поредни мача в залата на Пейсърс. 

Силното начало бе в основата на триумфа, след като Краля наниза първите 16 точки за отбора си, който дръпна с 13:0 и 24:6 в първата четвърт, което до голяма степен се оказа и решаващо. 

„Още от началото влязох в ритъм, продължих да стрелям и исках да видя докога ще остана в зоната” заяви Джеймс, чийто тим обаче трябваше да трепери до последно, след като Виктор Оладипо пропусна да изравни със стрелба от чиста позиция 27 секунди преди края. 

Кевин Лав добави 15 точки, а Кайл Корвър се включи добре с 12, всичките от тройката, като имаше и някои важни отигравания извън точните стрелби. Като цяло обаче Кавс изобщо не бяха убедителни, като загубиха борбата с 30-36, а и съперникът им вкара 62 точки от правоъгълника, така че следващите два двубоя се очертава да бъдат много интересни.