ЛеБрон Джеймс показа спортсменство, като похвали един от играчите на Бостън, след като Кливланд загуби с 94:107 и изостана с 0-2 в серията. 

Краля се отчете с трипъл-дабъл, като отбеляза 42 точки, но това не бе достатъчно, а след сблъсъка каза добри думи за Маркъс Смарт, който бе с ключови изяви за Селтикс. 

"Той може да играе на различни позиции, но освен това има доверието на съотборниците си. Способен е да прави отигравания, но и да създава за останалите и с 9 асистенции направи точно това сега. Взе и някои важни борби в нападение" коментира суперзвездата, който опита да запази спокойствие, въпреки трудната ситуация. 

"Те направиха това, което трябва и защитиха домакинството си. Сега ние трябва да сторим същото. Имаме няколко дни да помислим какво е необходимо, за да се справим по-добре. Аз продължавам да се стремя единствено към това да помогна на отбора" добави Джеймс, чийто отбор за 7-и път в кариерата му изостава с 0-2. В предишните 6 случая само два пъти тимовете на ЛеБрон направиха обрат и спечелиха серията. 

"Трябва да сме по-твърди, в психологическо и физическо отношение. Необходимо е да сме агресивни. Противникът играе много здраво и просто трябва да им отговорим" каза треньорът Тайрон Лу.