Треньорът на Голдън Стейт Стив Кър призна, че отборът му си е получил заслуженото, след като тази нощ падна от Хюстън със 105:127. 

Уориърс допуснаха да изостанат още във втората четвърт, а след това така и не успяха да наваксат, като тотално се провалиха в последния период и така резултатът в серията бе изравнен на 1-1 победи. 

"Ние просто не отговорихме на тяхната енергия и сила. В началото започнахме лошо, с много грешки, което им помогна, тъй като натрупаха увереност. Помогнахме им да си повярват и след това получихме това, което заслуаваме. Просто ни сритаха задниците" заяви Кър. 

Кевин Дюрант бе отново на ниво с 38 точки, но получи малка подкрепа, като само Стеф Къри завърши с двуцифрен актив, като се отчете с 16 точки, но при стрелба 7 от 19. Гардът е едва 2 от 13 от тройката в серията, но обеща, че ще се подобри. 

"Просто през целия мач не бяхме на ниво. Сигурен съм обаче, че ще стрелям по-добре и ще играя по-силно в защита. Смятам, че всичко ще бъде наред. Не изпадаме в паника, тъй като смятам, че сме в добро състояние" запази спокойствие звездата.