Гардът на Кливланд Джей Ар Смит "обърна плочата" и заяви, че не е бил съвсем сигурен какъв точно е бил резултатът в края на мач №1 от финала в НБА срещу Голдън Стейт. 

По този начин той на практика призна, че когато взе борбата в нападение след пропуска на Джордж Хил от наказателната линия, е мислел, че Кавс водят в резултата, тъй като реакцията му бе да опита да печели време. На таблото обаче светеше 107:107, а след това тимът му загуби в продължението. 

"След случилото се мислех много и сега мога да кажа, че не бях съвсем сигурен в нищо в онзи момент" заяви Смит, който след сблъсъка заяви, че е знаел точно какъв е резултатът. 

Запитан дали помни да е казвал на ЛеБрон Джеймс "Мислех, че водим", както разкри една от камерите по време на мача, той отговори: "Може и да съм го казал. Не съм съвсем сигурен". 

"В живота си винаги съм човек, който често е обект на шеги и закачки, така че се научих  да не обръщам много внимание на нещата. Така че сега просто ще бъда готов за следващия мач" каза още Смит. 

Кливланд ще опита да изравни резултата във финалната серия в понеделник от 3,00 часа сутринта българско време и да вземе предимство преди двете си домакинства в Охайо.