Суперзвездите на ПСЖ Неймар и Килиан Мбапе видяха магията на Янис Антетокумпо и НБА, след като бяха на трибуните в зала „Берси” в Париж, където Милуоки победи Шарлът със 116:103 в европейския мач от Лигата. 

Двубоят от редовния сезон за първи път се проведе във френската столица и много от футболистите на шампионите не пропуснаха събитието, като Тиаго Силва, Мауро Икарди и Марко Верати също изгледаха сблъсъка. 

Легендата Майкъл Джордън, който е собственик на Шарлът, също присъства и видя как Стършелите играят силно в продължение на 3 части. Те водеха с 55:50 на почивката, докато преди последната част се стигна до равенство при 78:78. 

В нея класата на Елените си каза думата, като те се откъснаха, водени от Антетокумпо, завършил с 30 точки и 16 борби. Ерик Бледсоу добави 20 точки и Милуоки спечели 8-и пореден успех, за да стигне границата от 40 победи при само 6 поражения. 

В същото време Хорнетс допуснаха 8-о поредно поражение и са с показатели 15-31. Малик Монк избухна с 31 точки от пейката за тима, но това не бе достатъчно и Шарлът логично отстъпи.