Нападателят на Байерн Мюнхен Сандро Вагнер увери, че не се сърди на треньора си Юп Хайнкес за избора на титулярен състав в мача срещу Байер Леверкузен снощи.

Както е известно, новата придобивка на шампионите изненадващо остана на пейката, въпреки отсъствието на титулярния централен нападател Роберт Левандовски.

"Дали се сърдя? Не, изобщо. Аз съм изключително позитивен човек. Да, очаквах да започна като титуляр, но треньорът прецени така и ми съобщи за решението си вчера. Стартирахме полусезона с победа над силен противник, а аз играх в мача. Това е най-важното. Можеш да започнеш годината и много по-зле", отбеляза с усмивка германският национал.

"Аз никога не съм ядосан. Отново съм в Мюнхен, това е моят дом и аз винаги съм искал да се завърна в Байерн. Сега отново съм тук след 10 години отсъствие. Намирам се в най-добрия германски клуб и един от най-добрите в света. А и вече съм национал на Германия. Ние работихме доста добре и се представихме като отбор. Победата е напълно в реда над нещата. В момента животът ми е доста добър", допълни снайперистът.