Треньорът на Байер Леверкузен Хайко Херлих призна, че отборът му е получил зверско кроше в лицето от Байерн Мюнхен в снощния полуфинал за Купата на Германия.

Баварците разбиха съперника си с гръмкото 6:2, макар първото полувреме да беше изключително равностойно. Интересното е, че "аспирините" влязоха в мача в супер форма, след като разбиха конкурентите си за място в зона Шампионска лига РБ Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт с общ резултат 8:2.

"Тъпо е, когато изоставаш с два гола до осмата минута, но въпреки това моят отбор показа характер и създаде чисти голови положения. Опитахме се да продължим да се борим и да играем футбол", коментира младият специалист.

"До почивката мачът беше много добър, играта беше равностойна. После променихме схемата си и станахме по-открити. Ако се бяхме възползвали от първите си възможности, мачът щеше да е друг. Но вместо това Байерн поведе с 3:1."

"Получихме истинско кроше в муцуната и то боли много. Яд ме е. Байерн има качество, те бяха много ефикасни. Впечатляващо е, че не спират да играят, дори когато водят в резултата. Имат голям хъс", добави Херлих.