Вратарят на Байерн Мюнхен Свен Улрайх даде да се разбере, че няма да рухне психически след безумната грешка, която направи в реванша с Реал Мадрид във вторник, когато подари най-лесния гол в кариерата на Карим Бензема.

"Няма да позволя тази грешка да разруши сезона ми, който беше невероятен. Записах много добри мачове, като цяло направих силен сезон на високо ниво. Това беше най-добрият сезон в кариерата ми", обясни Улрайх пред вестник "Билд".

"Осем месеца не бях правил грешка, а сега ми се случи тази. Моите съотборници не са ме обвинявали за нея. Когато получих топката към себе си, останах с впечатлението, че Бензема докосва топката с върха на обувката си."

"Затова се реших на ситуация "един срещу един". Той обаче не игра с топката ме подмина. И тогава си казах, че не мога да уловя топката с ръце. Исках да играя с крак, но вече бях закъснял."

"А вече не можех да хвана топката и с ръце. В тези ситуации трябва да решиш за хилядни от секундата. Имах две мисли в главата и не взех правилното решение", добави Свен, който получи подкрепата на всички в Байерн.