Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски продължава да подготвя своето бягство през лятото, въпреки договора до 2021 година с германския хегемон.

Английският вестник "Сън" се добра до снимка, на която полякът е в компанията на своя агент Пини Захави в азиатски ресторант в Мюнхен.

Според списание "Шпорт Билд" 74-годишният импресарио прави всичко възможно, за да пласира клиента си в друг клуб. Самият Левандовски не крие желанието си да премине в Реал Мадрид, но вчера се появи информация, че "кралете" са се отказали от него, защото не искат да създават напрежение с босовете на Байерн.

Захави се е опитал да уреди Левандовски в ПСЖ, който не би имал проблеми с плащане на желаната от баварския колос сума. Германският хегемон не смята да се разделя с най-добрите си играчи, но ситуацията с намусения Роберт е различна, защото той е на път да развали атмосферата в съблекалнята.

Според "Сън" в играта за подписа на Левандовски влиза Челси, тъй като Захави е много близък с боса на "сините" Роман Абрамович.