Полузащитникът на Байерн Мюнхен Артуро Видал подготвя сензационно завръщане в Ювентус, макар да е свързван с трансфер в Наполи.

Новият треньор на неаполитанците Карло Анчелоти иска отново да работи с чилиеца, който беше един от най-добрите му играчи на стадион "Алианц Арена".

Самият Видал дълго време беше свързван с Челси, Манчестър Юнайтед и Интер, а Наполи се оказа най-новият играч в покера за правата му.

Южноамериканецът обаче не мисли за нито един от четирите клуба, а за "бианконерите". Той блестеше с екипа на Юве от 2011 до 2015 година.

Контузеният Артуро беше част от бенефиса на Андреа Пирло в Милано преди дни, където беше забелязан да води разговор с Карлето. Халфът обаче си поговори и с бивши съотборници в Юве, сред които Джорджо Киелини, Клаудио Маркизио и Андреа Бардзали.

Биткаджията ги е информирал, че има готовност за втори "брак" със "старата госпожа", пише calciomercato.com. 31-годишният футболист има договор с Байерн само за още един сезон и поради тази причина може да бъде взет на разумна цена. 

Видал дори е накарал агента си Фернандо Феличевич да влезе в коктакт с босовете на Юве, за да може да се форсира завръщането му в Торино.