Направилият ужасяващ гаф вчера бранител на Байерн Мюнхен Матс Хумелс се разкая и подчерта, че е наясно с тежестта на грешката си.

Защитникът се опита да върне към Свен Улрайх, но вместо това подари топката на Дейви Зелке и нападателят на Херта изравни за 2:2, пращайки мача в продължения. Там все пак баварците стигнаха до трети гол чрез Кингсли Коман и продължиха на четвъртфиналите за Купата на Германия.

"Оставихме им много малко възможности. Действахме добре с топката и играхме концентрирано. Бяхме наистина изключително сигурни по отношение контрола на топката до тяхното наказателно поле. Ако не ми се беше случило това, щяхме да спечелим по-рано и това щеше да е напълно заслужено", сподели Матс.

"Грешката ми беше огромна, няма какво да го коментираме. Исках да върна с глава на вратаря. Тъкмо щях да играя с топката, когато получих сигнал от Давид Алаба, че има човек зад гърба ми."

"Тогава ми се появиха три мисли какво точно да правя. И направих нещо средно между трите. А това е най-голямата грешка, която можеш да направиш във футбола. Радвам се, че въпреки това продължихме напред", завърши Хумелс.