Бившият футболист на Байерн Мюнхен Дитмар Хаман коментира сочените за най-големите трансферни цели на баварците през лятното Кай Хаверц и Лерой Сане.

Според пресата в Германия босовете на Байерн са готови да отделят 200 милиона евро за двамата германски национали, а анализаторът дори е на мнение, че звездата на Байер Леверкузен трябва да бъде приоритетна цел.

"За мен е без съмнение, че Байерн трябва да се ангажира с Кай Хаверц. Той дори трябва да бъде трансферна цел №1 на клуба това лято. Сане вече не е на 20 години и по всичко личи, че върши своите неща в Манчестър", коментира Хаман пред вестник "Абендцайтунг".

"Когато треньор като Пеп Гуардиола вече не иска играч с толкова талант като Сане, значи има нещо обезпокоително. Освен това Лерой не сменя агентите си за първи път. Това са неща, които в Байерн със сигурност са забелязали."

"Ако ми трябва флангови футболист, аз бих погледнал към Бремен. Милот Рашица със сигурност ще е далеч по-евтина опция. А и Байерн вече има две "гранати" по крилото - Серж Гнабри и Кингсли Коман. Те са също толкова добри, колкото Сане", добави Хаман.